ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Service & faciliteiten

Gedurende jouw verblijf in onze villa zal het je aan niets ontbreken. Hoewel Stadsvilla Tilburg gevestigd is in een monumentaal pand, is het van alle moderne gemakken en talloze faciliteiten voorzien.

Boeken

Ontbijten, lunch & diner

Je hebt bij ons om de hoek diverse opties voor ontbijt, lunch en diner. Van sandwiches, sapjes en koffie bij Beans & Bites en Buutvrij tot een stadshap of een uitgebreid diner bij Steck013 en de Spaarbank. Wil je liever afhalen? Dan heeft het FoodAtelier vers bereide maaltijden om mee te nemen naar Stadsvilla Tilburg.

In- en uitcheck

Vanaf 15:00 kan er ingecheckt worden bij Stadsvilla Tilburg en de uitcheck is om 10:00. Late check-out is mogelijk in overleg.

Toegankelijkheid

Stadsvilla Tilburg is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Echter heeft dit pand wel verschillende opstapjes en er is enkel een trap aanwezig om de eerste en tweede verdieping te bereiken.

Tuin

Stadsvilla Tilburg heeft een prachtige tuin die toegankelijk is voor de gasten. Met onder andere leuke tafels en stoelen, kun je daar heerlijk vertoeven.

Textiel en servies

Alle verblijven bij Stadsvilla Tilburg zijn voorzien van beddengoed, handdoeken en servies.

Wasmachine en droger

Er zijn bij Stadsvilla Tilburg een wasmachine en droger aanwezig waar voor een langer verblijf het eigen textiel kan worden gewassen.

Parkeren

Naast onze villa vind je een beveiligd privé parkeerterrein waar je je auto betaald kunt parkeren. Altijd op basis van beschikbaarheid en vooraf reserveren is verplicht.

Veiligheid

Een veilig, comfortabel en beschermd verblijf is voor ons het hoogst haalbare doel. De villa is daarom voorzien van een intercom- en camerasysteem en voldoet aan de strengste eisen wat betreft brandveiligheid en ventilatie.

COVID-19

In verband met COVID-19 zijn we extra alert op de schoonmaak van Stadsvilla Tilburg en vragen we aan onze bezoekers om zich te houden aan de huidige richtlijnen van het RIVM.

WiFi

In heel Stadsvilla Tilburg is gratis WiFi aanwezig voor de gasten.

Gedeelde keuken

Stadsvilla Tilburg heeft op de begane grond een gedeelde keuken voor de verblijven die geen privé keuken hebben.

Huisdieren

Bij Stadsvilla Tilburg zijn huisdieren niet toegestaan.

Bekijk onze verblijven op basis van beschikbaarheid

Check-in

Datepicker

Check-out

Datepicker